Over ons

Wij zijn jouw zoete connectie met Amerika!

Welkom bij AmerikaanseGroothandel, jouw betrouwbare partner in de wereld van zoetwaren. Gevestigd in Nederland, zijn we trots op onze rol als inkoopkanaal voor Amerikaanse zoetwaren in Europa. Onze reis begon met een passie voor zoetigheid en een visie om Europese bedrijven en liefhebbers gemakkelijk toegang te bieden tot een breed scala van Amerikaanse lekkernijen.

Kwaliteit En Diversiteit: Onze Belofte Aan Jou.

Bij AmerikaanseGroothandel draait alles om kwaliteit en diversiteit. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan producten, van klassieke snoepjes tot innovatieve, nieuwe smaken die de markt veroveren. We werken nauw samen met betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de beste producten tegen concurrerende prijzen.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die een gedeelde liefde hebben voor zoetwaren en klanttevredenheid. We streven ernaar om niet alleen producten, maar ook een uitstekende service te leveren. Van het zorgvuldig verpakken van bestellingen tot het bieden van snelle en efficiënte klantenservice, elk aspect van ons bedrijf is gericht op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.