Smaakvolle Wereldreis: Het Succesverhaal van Snackly met AmerikaanseGroothandel.nl

Smaakvolle Wereldreis: Het Succesverhaal van Snackly met AmerikaanseGroothandel.nl

Stel je voor dat je elke maand een doos ontvangt vol met heerlijke verrassingen uit een ander land. Snackly maakt deze droom werkelijkheid met hun maandboxen, gevuld met lekkernijen van over de hele wereld. Ontdek hoe deze ondernemende klant, ondersteund door AmerikaanseGroothandel.nl, een wereldwijde smaakbeleving creëert voor hun klanten.

Iedere maand een box met andere snacks
Raymond Nijdam en Xiao Buitenhuis, collega’s die samen de drijvende kracht achter Snackly vormen, kwamen op het idee voor hun onderneming na inspiratie van YouTubers die snackpakketten unboxen. Het idee was simpel maar geniaal: consumenten de mogelijkheid bieden om maandelijks een doos vol snacks uit andere landen te ontvangen. “We zijn begonnen met Japanse boxen vanwege de hoge kwaliteit en verrassende snackcultuur”, vertelt Raymond enthousiast.

De website van Snackly

Samenwerking met AmerikaanseGroothandel.nl
Om hun visie werkelijkheid te maken, kozen ze voor samenwerking met AmerikaanseGroothandel.nl, die zich niet alleen specialiseert in Amerikaanse zoetwaren maar ook in diverse buitenlandse lekkernijen, waaronder producten uit Japan en Azië. Na het aanmaken van een account werden ze persoonlijk verwelkomd door een webshop assistent, een persoonlijk tintje dat ze als verrassend ervoeren. Binnen slechts 2 werkdagen werd hun eerste bestelling al geleverd, waarmee ze direct aan de slag konden met het maken van productfoto’s voor de lancering van hun website op 7 december 2023. Het persoonlijke contact en de snelle levering droegen bij aan een vlotte start van Snackly’s online avontuur.

Hoe nu verder?
Voor Snackly is dit nog maar het begin. Hoewel ze net zijn gestart, hebben ze grote ambities om snel te groeien. “Onze website is nu live, maar we willen binnenkort ook nieuwe boxen maken uit andere werelddelen. Ook willen we extra info toevoegen over het land van herkomst, zodat we de klant tijdens het genieten kunnen inspireren met de verhalen achter de snacks,” delen beide ondernemers. Bekijk nu de webshop van Snackly om hun maandboxen te ontdekken.

AmerikaanseGroothandel.nl blijft Snackly ondersteunen, niet alleen met de productlevering maar ook met strategisch advies om hun webshop en idee te laten bloeien. Snackly vormt een uitstekend voorbeeld van hoe AmerikaanseGroothandel.nl retailers kan helpen bij de keuzes die ze moeten maken in de categorie van buitenlandse zoetwaren. Ben jij ook klaar om Amerikaanse zoetwaren aan te bieden aan je klanten?

Terug naar blog